Shoppingvagnar o Ryggsäckar

Visar alla 4 resultat

WendelTrading.com – Shoppingvagnar och Ryggsäckar

Köp shoppingvagnar och ryggsäckar här

Köp Shoppingvagn eller ryggsäck hos oss! Spara din rygg, sluta släpa på kassar.


SHOPPINGVAGNAR

Shoppingvagnar (dramatenväskor) och ryggsäckar, de ergonomiska väskorna. Båda lämpar sig för att bära lite tyngre och lite längre utan att kroppen tar stryk.

En bra shoppingvagn gör det lekande lätt att dra, lyfta och packa i eller ur, utan att behöva släpa på kassar.

  • Använd den för att dra hem maten (dramatenväska) oavsett om du behöver promenera hem med dina inköp från livsmedelsbutiken eller om du har lite långt från parkeringen till din port.
  • Använd den som originell och praktisk skolväska om du behöver släpa på en massa böcker.
  • Använd den på resan eller på shoppingturen, ta med den i bilen, på tåget eller på bussen.

Om du väl har upptäckt hur praktisk en shoppingvagn är, kommer du inte att vilja vara utan den.

RYGGSÄCKAR

Medan shoppingvagnen är ett relativt nytt påfund har ryggsäcken en flertusenårig historia. Ismannen Ötzi, som hittades vid en glaciär i Alperna 1991, bar en ryggsäck då han vandrade över bergen för ca 5.300 år sedan.

En ryggsäck är oslagbar för att smidigt bära lite tyngre, även i terräng. Man sparar ryggen genom att inte snedbelasta den, och orkar därför med att bära en längre tid. Välj en mindre ryggsäck utan ram som skolväska, för mindre inköp eller liknande.

Om du låter ditt barn, genom hela sin skoltid, bära skolböcker och dator i en axelremsväska och på detta sätt snedbelasta sin rygg, kan det leda till ryggbesvär för resten av deras liv. De ryggsäckar vi säljer är både snygga och praktiska och lämpar sig utmärkt som skolväska för ditt barn.